تا هنگامی که نیت همهی اعضای شوراهای شهر و روستا، خدمت به مردم و کار برای آنها باشد، دیدگاههای مختلف، در مسیر این هدف والا، تفاوتی نخواهند داشت.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
نهم اردیبهشت ماه ۱۳۵۸، با صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) برای تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا نقطه عطفی در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
خداوند در قرآن میفرماید «وَاَمْرُهُمْ شُورَی بَینَهُمْ» تأکید زیاد دین مبین اسلام بر مشورت و شورا است و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز همواره در تصمیمگیریها بهرهمندی از خرد جمعی را به عنوان یک اصل مهم توصیه میکنند.
نقش مردم در اداره امور کشور چنان اهمیت داده شد که اصول ششم، هفتم، یکصد و یکم، یکصد و دوم، یکصد و سوم، یکصد و چهارم، یکصد و پنجم، یکصد و ششم قانون اساسی به شوراهای اسلامی اختصاص یافت.
یکی از اهداف عمده انقلاب اسلامی تلاش برای افزایش مشارکت و دخالت مردم در اداره امور است، بر این اساس و با توجه به نقش مؤثر سیاست عدم تمرکز در اداره امور عمومی کشور و ضرورت سپردن امور محلی به دست مردم، تشکیل شورای اسلامی مردمی مورد توجه قرار گرفت.
بنیاد شورای اسلامی شهر و روستا بر حل عملگرایانه ی مشکلات عینی و مشخص مردم در شهر و روستا است.
اینجانب فرا رسیدن ۹ اردیبهشت روز ملی شوراهای اسلامی را به اعضای شوراهای اسلامی شهر تاریخی و مهربانی سین تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
مسعود قنبری
شهردار شهر سین برخوار