با توجه به قدمت کشت خربزه سین و ثبت آن در کتاب های تاریخی، مراحل اولیه ثبت آن به عنوان میراث فرهنگی ناملموس انجام شده است.در کشور هلند نوع و رقم بذر خربزه سین تولید و توزیع می شود. از محصولات کشاورزی شهر سین به خربزه زرد، ترد و شیرین سین اشاره زیادی شده که در برخی از کتاب های تاریخی آن را مربوط به ۱۳۰۰ سال و برخی به ۴۰۰ سال قبل می دانند.در کتاب “اعلاق النفیسه” مربوط به قرن سوم از خربزه اصفهان به نام خربزه سینی یعنی همان خربزه ای که در سین به عمل می آید، یاد شده است.در شهرستان برخوار ۴۰۰ هکتار از مزارع به کشت خربزه سین اختصاص یافته است و پیش بینی می شود بیش از هشت هزار تن خربزه سینی برداشت شود.
جشنواره خربزه سینی
- خانه
- chevron_right
- آئین های اجتمایی
- chevron_right
- جشنواره خربزه سینی