از مهمترین الزامات تحقق توسعه اقتصادی، فراهم شدن زیرساخت های لازم برای استقرار واحدهای تولیدی و کارگاهی است که این مهم با ایجاد مجموعه غذایی شهر سین محقق و زیرساخت لازم برای ایجاد مجموعه غذایی شهر سین محقق و زیرساخت لازم برای ارتقای تولید و افزایش اشتغال پایدار در مجموعه غذایی فراهم خواهد شد. اشتغال زایی با حداقل هزینه و سرمایه، ساماندهی استقرار واحدهای تولیدی، ایجاد ارزش افزوده محصولات تولیدی و تکمیل زنجیره های تولیدی، ایجاد ارزش افزوده محصولات تولیدی و تکمیل زنجیره های تولید از رویکردهای تحقق توسعه اقتصادی است که در مجموعه غذایی سین محقق خواهد شد.
وضعیت موجود
کاربری طرح بالادست: –
کاربری موجود: بایر
مساحت زمین (مترمربع): ۲۱۰۰۰۰
مالکیت زمین: عمومی
اقدامات لازم:
– آماده سازی و تفکیک اراضی
– تامین تاسیسات مورد نیاز
اهداف پیش رو توسط شهرداری سین
وضعیت پیشنهادی
مساحت زیربنا (مترمربع): ۱۲۸۱۰۰
کاربری پیشنهادی کلان: صنعتی
کاربری پیشنهادی خرد:
– واحدهای قنادی
-واحدهای طبخ آجیل
– واحد فرآوری لبنیات
-سایر صنایع غذایی
الزامات مکان گزینی:
– دسترسی آسان
– بارگیری و باراندازی ایمن و استاندارد برای کلیه پلاک های مجموعه
– فاصله مناسب تا بافت مسکونی و محدوده قانونی شهر
– فاصله مناسب از سایر منابع و نقاط آلاینده
برنامه مالی و اقتصادی
ارزش کل سرمایه گذاری (ریالی): ۲۳،۱۴۷،۰۰۰،۰۰۰ | ||
درآمد خالص سالسانه (ریال): – | ||
نرخ بازده داخلی (IRR) (درصد): ۲۸% | اشتغال (نفر) | در دوره ساخت: |
دوره بازگشت سرمایه (سرمایه): ۵ سال | در دوره بهره برداری: |