از مهمترین الزامات تحقق توسعه اقتصادی، فراهم شدن زیرساخت های لازم برای استقرار واحدهای تولیدی و کارگاهی است که این مهم با ایجاد مجموعه غذایی شهر سین محقق و زیرساخت لازم برای ایجاد مجموعه غذایی شهر سین محقق و زیرساخت لازم برای ارتقای تولید و افزایش اشتغال پایدار در مجموعه غذایی فراهم خواهد شد. اشتغال زایی با حداقل هزینه و سرمایه، ساماندهی استقرار واحدهای تولیدی، ایجاد ارزش افزوده محصولات تولیدی و تکمیل زنجیره های تولیدی، ایجاد ارزش افزوده محصولات تولیدی و تکمیل زنجیره های تولید از رویکردهای تحقق توسعه اقتصادی است که در مجموعه غذایی سین محقق خواهد شد.

وضعیت موجود

کاربری طرح بالادست: –
کاربری موجود: بایر
مساحت زمین (مترمربع): ۲۱۰۰۰۰
مالکیت زمین: عمومی
اقدامات لازم:
– آماده سازی و تفکیک اراضی
– تامین تاسیسات مورد نیاز

اهداف پیش رو توسط شهرداری سین

وضعیت پیشنهادی

مساحت زیربنا (مترمربع): ۱۲۸۱۰۰
کاربری پیشنهادی کلان: صنعتی
کاربری پیشنهادی خرد:
– واحدهای قنادی
-واحدهای طبخ آجیل
– واحد فرآوری لبنیات
-سایر صنایع غذایی
الزامات مکان گزینی:
– دسترسی آسان
– بارگیری و باراندازی ایمن و استاندارد برای کلیه پلاک های مجموعه
– فاصله مناسب تا بافت مسکونی و محدوده قانونی شهر
– فاصله مناسب از سایر منابع و نقاط آلاینده

برنامه مالی و اقتصادی

ارزش کل سرمایه گذاری (ریالی): ۲۳،۱۴۷،۰۰۰،۰۰۰
درآمد خالص سالسانه (ریال): –
نرخ بازده داخلی (IRR) (درصد): ۲۸% اشتغال (نفر) در دوره ساخت: 
دوره بازگشت سرمایه (سرمایه): ۵ سال در دوره بهره برداری: 
فهرست